Homepage / Media

Prezentarea clinicii stomatologice Dentiq

Apariții TV

Obiceiurile sănătoase se construiesc încă din copilărie și prin puterea exemplului personal. Ruxandra Luca știe foarte bine asta, doar este mama a 2 băieți minunați. Și a vrut să le explice mai bine și telespectatorilor ei. A stat de vorbă cu medicul pedodont Diana Marin și cu pacienții săi despre igiena orală. A ieșit un material super amuzant și educativ, în același timp.

Dr. Diana Marin ne povesteşte care sunt cele mai frecvente probleme de dentiţie în rândul celor mici, cum îi scăpăm de frica de dentist şi mai ales, cât de important este să îi învăţăm din timp despre spălatul corect şi constant. Vizionare plăcută!

Facem ce facem și revenim la statistici și vă spunem astăzi că unul din 4 adulți și-a pierdut toată dantura. Scopul nostru nu este să speriem pe cineva, ci să conștientizăm cu toții importanța prevenției și a tratamentelor făcute la timp. Dr. Diana Marin a vorbit despre un subiect sensibil, dar de mare importanță: tratamentele stomatologice în rate. Urmăriți materialul!

80% din români au probleme cu dantura, arată statisticile, iar copiii nu fac excepţie. În cazul celor mici, o igienă orală precară este şi mai dăunătoare decât în cazul adulţilor, pentru că îi programează, practic, pentru o viaţă întreagă de chinuri cu problemele dentare şi nu numai, avertizează specialiştii. Despre erorile care dăunează grav sănătăţii orale a copiilor am vorbit la Adevărul Live, cu medicul pedodont Diana Marin.

3 din 4 copii cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani au carii. Iar cauzele principale sunt igiena orală defectuoasă și mâncatul excesiv de dulciuri. Dr. Diana Marin a explicat de ce este important să ducem copiii regulat la control și mai ales, cum evităm problemele stomatologice la vârste fragede.

Apariții în presa scrisă și online

Call Now Button