Homepage / Servicii / Protetică și Estetică
https://dentiq-atelier.ro/wp-content/uploads/2016/02/implant-580x320.jpg

Protetică

Vino în clinica noastră stomatologică să alegem împreună o proteză dentară de calitate, personalizată, astfel încât să te bucuri de un plus de confort şi siguranţă.

Protezele dentare sunt cea mai rapidă soluție de obținere a unui zâmbet complet funcțional, la un cost redus, cu rezultate apropiate de dinții naturali.

Scopul protezelor dentare este de a ajuta la refacerea funcției masticatorii, într-un mod confortabil, pentru o soluție de protetică dentară clasică. Pe de altă parte, protezele dentare ajută și la îmbunătățirea aspectului estetic, mai ales că în lipsa unuia sau a mai multor dinți, trăsăturile se lasă și pot duce chiar la schimbarea fizionomiei.

Mai mult, alegerea unor proteze dentare de calitate, precum cele folosite în clinica stomatologică Dentiq, îți oferă și posibilitatea de readaptare a vorbirii, în mod natural, cu mult mai puține exerciții decât în cazul lipsei unuia sau a mai multor dinți.

Estetică Dentară

Fiecare zâmbet este frumos şi are la bază sentimente de fericire, căldura sau optimism. Însă pentru acele persoane care îşi doresc un zâmbet perfect, clinica noastră vine cu soluţii variate pentru a obţine acest deziderat. Combinând diverse proceduri estetice, specialiştii clinicii corectează eventualele defecte dentare ce ţin de sănătatea orală, simetrie sau culoare, oferindu-le pacienţilor noştri încrederea şi confortul de a zâmbi din nou.

Call Now Button